תפוחים עושים לנו בדרך כלל קונוטציה של ראש השנה אבל קישוט הוא קישוט, וכשיש שבוע שלם שבו אנחנו מארחים ללא הרף (וללא לחם), תמיד כדאי להכיר קישוטים חדשים שאפשר גם לאכול, וזו גם הזדמנות לאזן את כל הפחמימות והאוכל הכבד עם תפוחים בריאים ומתוקים.
עולם היצירה בפירות, ותפוחים במיוחד, הולך ותופס תאוצה בשנים האחרונות בעקבות הטרנד של עבודות היד השונות שחוזר לקדמת הבמה. אז אם חיפשתם פעילות כיפית לעצמכם או עם הילדים, הנה, מצאתם! והכי כיף? התפוחים האלה יקשטו לכם את השולחן וגם יוסיפו צבע וטעם משגע.
קניתם מלא גרני סמיט, גאלה או גולדן? הנה מתכונים שאפשר להכין איתם:
סלט שורשים ותפוחים ברוטב חמאת בוטנים
תפוחים בציפוי שוקולד ותופסות מפתיעות
לפתן תפוחים משגע לחג
5 סרטונים שיסבירו לכם בפירוט רב איך להפוך לאומני גילוף בפירות: