לפני 10 שנים רציתי להעלות מתכון עם אטריות שעועית לאתר שעבדתי בו. בין כדורי שוקולד ועוגת ביסקוויטים קיוויתי שיהיה מי שירצה להכין גם סלט. זה לא ממש עבד, לא כי הגולשים לא נכנסו, כי במערכת אמרו לי שחבל על המאמץ.
היום אני מבינה שחבל שהקשבתי להם.
מאז עברו הרבה מים בנהר הבריאות. אטריות שעועית, קינואה וגוג'י ברי הפכו מחומר גלם מוזר שכיכב בעיקר בשוליים, למצרך שתופס יותר ויותר מקום במזווה הביתי.
ולא רק הם. במקביל להבנה כי כולנו צריכים לאכול בריא יותר, מאוזן יותר ושפוי יותר, רבים למדו להקשיב לגוף שלהם ולטפל בו. לעשות יוגה, ללכת בפארק, לשמוע מוזיקה.
אורח החיים המטורף שלנו אמנם לא תמיד מאפשר שעות ארוכות של מנוחה אבל גם בעומס היום יום אפשר למצוא כמה דקות להרגע ובעיקר אפשר להתחיל ולבחור אחרת.
במטבח, מול הטלוויזיה או רגע לפני שהולכים לישון. כי שינה אגב היא אחד הדברים החשובים ביותר שלא מספיק מדברים עליה.
Supergood הוא המקום לבחור קצת אחרת. להתחיל בקטן ולהרגיש כמה טוב זה עושה לבטן ולנפש.
בלי להתפשר על הטעם, בלי לקחת הפסקה ארוכה מדי (הלוואי ויכולנו) ובלי לוותר על הכיף שיש לעולם להציע.
ועוד עניין חשוב, את המיזם הזה הקמתי יחד עם שותפיי מחברת מדיגיטל שמתמחה בענייני שיווק רפואי ברשת ובתכנון והקמה של נכסים דיגיטליים בתחומי הרפואה, הבריאות וה-Wellness.
רחלי